nadia spasova

Надя Спасова

Масажи:
Рефлексотерапия- точков масаж по стъпалата, спортен масаж, релаксиращ масаж, класически масаж.
Терапии:
Остеоестетика.

Масажи

1.

Класически масаж

При този масаж се използва класическа техника с бавни и леки базови похвати. Стимулира се циркулацията на кръвта и лимфата. Това е един от най-популярните масажи в света и SOS средство на много хора, за да се избавят от ежедневния стрес и умора.

60 мин./ 80 лв.

30 мин./45 лв. Частичен / на зона/

2.

Релаксиращият масаж

Релаксиращият масаж е бавен масаж, изпълняван със специални похвати и техники. Той оставя усещането за пълна хармония и комфорт, премахва стреса и напрежението.

60 мин./ 80 лв.

3.

Спортен масаж

Спортният масаж е една от задължителните процедури, които трябва да прави уважаващият себе си спортист, било то професионалист или любител.

Стимулира циркулацията на кръвта, подобрява се обема на движение на ставите, укрепва общото състояние на организма и успешно помага възстановяването и релаксиране на мускулатурата.

При спортния масаж се използват специфични бързи и силови похвати.

60 мин./ 80 лв.

4.

Рефлексотерапия- точков масаж по стъпалата

В ходилата са разположени отговорни за почти всички точки отговарящи за функцията на вътрешните органи

Рефлексотерапията е стимулиране на вътрешните органи и кръвообращението чрез масаж на определени външни точки от тялото, които в най-голяма степен са съсредоточени в ходилата. 

Важно е да знаете, че процедурата не представлява просто отпускащ масаж на краката или друга част от тялото! Тя се извършва по специален начин, тъй като всяка точка отговаря за дейността на вътрешните органи.

Освен благоприятстването на организма, рефлексотерапията е чудесно средство за изпускане на напрежението и облекчаването на стреса.

 

60 мин./ 80 лв.

Терапии

1.

Остеоестетика

Иновативен и напълно натурален метод, иницииращ естествената красота и симетрия на лицето.

Чрез остеопатичната методика успешно се моделира контура, скулите, устните, челото позицията на носа, създава се баланс в тонуса на лицевите мускули, коригира се асиметрия, заличават се следите на времето, постига се невероятен лифтинг ефект.

Напълно естествен подход, без игли, без инвазивни интервенции, без болка.

60 мин./ 80 лв.

Телефон

За запис обадете се на: 0876 949 033