Валери Иванов

Лао шъ - майсторска степен

За мен

Казвам се Валери Иванов, но съм доволен, когато се обръщат към мен просто с Вальо. Занимавам се с практика и изследване на бойните изкуства вече повече от 35 години. Започнах да преподавам китайски бойни изкуства (кунг-фу) през 1990 г., а от 1994 г. имам майсторска степен (Лао шъ), призната от най-близкия ми непосредствен учител и приятел Красимир Димитров – Китаеца (1957-2012).

През 1995 г. по моя идея е създадено сдружение Кунфу център Сюангуей, където преподавам и до днес. Мисля, че съм успял да прелея от своето вдъхновение в успешната реализация на вече няколко поколения инструктори. През годините съм участвал в организацията и провеждането на демонстрации, семинари, срещи и конференции, включително мероприятия със състезателен характер в областта на бойните изкуства.

Всички мои изследвания произтичат пряко и са вградени в преподаването и практиката, които следвам. Отворен съм и приемам предизвикателството непрекъснато, навсякъде и във всичко да усъвършенствам начина, по който това се случва.

Факти за Валери

Практикувам от
От 1990 г. а от 1994 г. има майсторска степен.
Създава
През 1995 г. по моя идея е създадено сдружение Кунфу център Сюангуей, където преподава и до днес.
Преподава при нас:

Вторник - 8:00

Четвъртък - 17:00

Събота - 17:00

Продължителност 90 мин.