svetla andreeva

Светла Андреева

Преподавател

За мен

Казвам се Светла и съм любител на летни и зимни спортове, както и на различни дейности на открито, близо до природата.

Страстта ми към пътуванията и опознаването на различните култури ме отведе в Индонезия през 2016 г. и именно там беше първата ми среща и вдъхновене с йогата.

От тогава физическият аспект на йога се превърна в едно прекрасно допълнение към любимите спортове, което повишава мобилността и гъвкавостта ми, укрепва мускулатурата и ме пази от контузии. От друга страна, като човек, работещ предимно настолна работа пред компютър, йогата ми помага да избягвам дискомфорта в гърба в следствие на обездвижването през деня, както и за намаляването на стреса – все неща, които са ни известни, но са част от времето в което живеем.

И за да продължа да насърчавам и другите да прегърнат любовта към движението и природата, реших да надградя йога практиката си и да се сертифицирам за йога инструктор ( 200hr YTT by Yoga Alliance). ❤️ Просто ей така, за да го правя с любов и за удоволствие. ❤️

Практиките, които водя имат за цел да ни оставят с хубаво усещане в тялото – раздвижат и протегнат, да увеличат мобилността ни, но и да тонизират определена група мускули. Затова и съчетавам преливащи асани от Виняса флоу с елементи за сила от пилатес и упражнения за мобилност.

Факти за Светла

Любима йога поза:
Balasana (детска поза), защото е една от най-лековитите йога асани и ни предоставя възможност да се зазeмим, протегнем и свържем с ума и дъха си.
Практикува йога от:
Нямам такова:) старая се напълно да се "изключа" от мястото, където се намирам
Любимо място за практикуване на йога:
Йога може да се практикува навсякъде, но любимо място е около морето.
Преподавател по: